“Aku Mahukan iPhone, bukan Vivo!” – Gadis Memarahi Kekasihnya Kerana Mahu Belikannya Handphone Vivo Dan Bukan iPhone

“Aku Mahukan iPhone, bukan Vivo!” – Gadis Memarahi Kekasihnya Kerana Mahu Belikannya Handphone Vivo Dan Bukan iPhone!“Aku Mahukan iPhone, bukan Vivo!” - Gadis Memarahi Kekasihnya Kerana Mahu Belikannya Handphone Vivo Dan Bukan iPhone

Membelikan hadiah buat pasangan merupakan salah satu perkara yang boleh menyebabkan seseorang pening kepala memikirkan hadiah yang sesuai dan boleh menggembirakan pasangannya.

Jika sudah tahu apa yang dimahukan pasangan pula, perlu juga fikirkan sama ada ‘bajet’ cukup atau tidak untuk membelinya dan sama ada berbaloi atau tidak.

Meskipun, kebiasaannya kita akan menerima sahaja hadiah pemberian orang, namun tak kurang juga ada yang melenting dan marah jika nilai hadiah itu tidak seperti yang disangkakannya.

 

Tular baru-baru ini seorang gadis berasa kecewa apabila teman lelakinya membelikan handphone jenama Vivo sedangkan dia mahukan iPhone. “Aku Mahukan iPhone, bukan Vivo!” - Gadis Memarahi Kekasihnya Kerana Mahu Belikannya Handphone Vivo Dan Bukan iPhoneGadis itu memarahi teman lelakinya di kedai telefon gara-gara tidak puas hati dan berlaku pertengkaran antara mereka sambil disaksikan orang awam.

Video pertengkaran mereka menjadi tular di media sosial dan rata-rata netizen berpendapat gadis itu sepatutnya bersyukur kerana masih dibelikan handphone oleh teman lelakinya. Tidak kurang juga netizen yang mengecam gadis itu yang dilihat langsung tidak menghargai usaha dan pemberian kekasihnya.

Seorang lagi netizen menasihatkan agar jangan bergaduh di tempat awam sebab nanti akan memalukan diri-sendiri.

VIDEO:

Lagi komen-komen netizen:

Baru jadi kekasih sudah macam ni, belum jadi bini lagi..
“Aku Mahukan iPhone, bukan Vivo!” - Gadis Memarahi Kekasihnya Kerana Mahu Belikannya Handphone Vivo Dan Bukan iPhone
Cari duit sendiri dan beli sendiri..
“Aku Mahukan iPhone, bukan Vivo!” - Gadis Memarahi Kekasihnya Kerana Mahu Belikannya Handphone Vivo Dan Bukan iPhone

Nasihat kami pula ialah kalau orang dah bagi hadiah tu bersyukur sajalah, huhu.

Facebook Comments Box