Ibu Bingung Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain Berulangkali

Seorang ibu yang dikenali sebagai Adda Zaffali yang berada di sebuah klinik merasa bingung dan pelik melihat kelakuan anaknya yang berulangkali pergi ke tempat duduk depan dan memandang muka seorang wanita yang duduk di situ.Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain Berulangkali

Biasanya pakaian seperti baju, seluar yang kita selalu beli di kedai, di mall, hampir kesemuanya dijual dalam kuantiti yang banyak untuk satu-satu jenis. Maknanya, pakaian seperti baju yang kita beli besar kemungkinan juga dibeli oleh orang lain.

Oleh itu memang ada kemungkinan kita akan terserempak dengan orang yang berpakaian serupa dengan kita seperti yang dialami oleh wanita ini di sebuah klinik.

Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain Berulangkali

Namun apa yang melucukan wanita ni pada mulanya tidak sedar apa yang berlaku dan merasa bingung melihat kelakuan anaknya yang kelihatan pelik. Menurut wanita ini, dia berasa pelik melihat anak lelakinya berulangkali pergi ke tempat duduk depan dan memandang muka seorang wanita yang duduk di hadapan mereka dan menunjukkan muka blur.

Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain Berulangkali

“Buat pelik pula anak aku kat klinik tadi, abis dia tenung muka akak depan ni..Alahai anak oii.”

Walaubagaimanapun, akhirnya ibunya sedar punca anak berkelakuan sedemikian, ini kerana anaknya mungkin keliru ibunya dengan wanita di depan mereka kerana mereka berpakaian hampir-hampir sama! Hahaha.

“Minta maaf akak depan, malu ibu kat klinik tadi”

Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain Berulangkali
Patut la anak keliru, pakaian ibu hampir2 serupa dah dengan wanita di depan mereka

Wanita ini pun meminta maaf atas kejadian di kinik tersebut. Sementara itu video yang dimuat naik wanita ini di akaun TikToknya yang memaparkan reaksi anaknya yang keliru telah mencuri perhatian netizen.

VIDEO:

Rata-rata netizen terhibur dan telatah dan muka anaknya yang keliru dan kelihatan agak melucukan.

Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain BerulangkaliMana satu mak aku ni ekk..

Anak Berkelakuan Aneh Di Klinik, Tenung Muka Wanita Lain BerulangkaliKredit: addazaffali 

 

Facebook Comments Box