Beli Durian Premium ‘Black Thorn’ Harga RM117, Lelaki Tergaman Melihat Isi Dalamnya

Buah durian sememangnya buah yang mempunyai peminat yang ramai kerana rasanya yang sangat enak dan tiada tandingan. Oleh itu, tidak hairanlah mengapa buah durian seringkali dianggap sebagai raja buah.Beli Durian Premium 'Black Thorn' Harga RM117, Lelaki Tergaman Melihat Isi Dalamnya - nangtime.com

Apabila tiba musim durian, sudah pasti ramai orang yang teruja mahu makan durian hinggakan ada yang sanggup membayar mahal demi dapat makan durian terutamanya durian jenis premium.

Baru-baru ini, tular mengenai seorang lelaki yang membeli buah durian berkualiti premium jenis black thorn (duri hitam) seberat 1.8kg yang dibelinya dengan harga RM117.

Beli Durian Premium 'Black Thorn' Harga RM117, Lelaki Tergaman Melihat Isi Dalamnya - nangtime.com

Kerana teruja mahu memakan durian yang dibelinya, lelaki ini turut berkongsikan video saat-saat dia membuka buah durian black thorn itu.

Sudah pasti dengan harga dibayar sebanyak Rm117 dan durian juga jenis premium, lelaki ini menyangkakan dia akan mendapat isi durian yang sedap yang setanding dengan harganya.

Namun apa yang mengejutkan adalah apabila dia mengopek buah durian itu, tiada satu isi atau tiada satu pun biji durian di dalamnya.

Beli Durian Premium 'Black Thorn' Harga RM117, Lelaki Tergaman Melihat Isi Dalamnya - nangtime.com

Lelaki ini jelas sangat kecewa kerana dia sudah berhabis duit seratus lebih untuk membeli durian kosong,tiada isi dan harapannya untuk makan durian itu tidak tercapai.

Perkongsian lelaki ini menimbulkan pelbagai reaksi dan komen daripada netizen yang turut terkejut melihat kualiti durian jenis premium tersebut.Beli Durian Premium 'Black Thorn' Harga RM117, Lelaki Tergaman Melihat Isi Dalamnya - nangtime.comBahkan bagi durian-durian yang lebih murah dan biasa dijual juga sangat sukar untuk mendapatkan durian yang langsung tiada isi seperti ini.

VIDEO:

Mereka menyarankan agar lelaki ini agar membuka durian itu di kedai tempat dia beli jika mahu membelinya dengan harga mahal agar lebih berbaloi dan tidak rugi.

Facebook Comments Box