“Dah Lama Bau Hubungan Korang..’ Adik Kantoi Caras Teman Lelaki Kakak Sendiri

Baru-baru ini tular video yang memaparkan seorang wanita dikenali sebagai Memku, menerjah dan melempang teman lelakinya sewaktu sedang makan malam di kedai makan bersama adik perempuannya. Dikatakan puncanya adalah disebabkan adik perempuannya telah merampas teman lelakinya.nangtime.com - “Dah Lama Bau Hubungan Korang..’ Adik Kantoi Caras Teman Lelaki Kakak Sendiri

Menurut sumber kejadian tersebut dikatakan adik perempuannya merampas kekasih kakak. Teman lelakinya menipu dan berlaku tidak jujur dengan Memku.

Teman lelakinya dan adik kandung Memku rupanya ada hubungan. Memku dapat menghidu perkara ini kerana perasaan curiga timbul setiap kali teman lelaki dan adiknya berjumpa.

 

“Kejadian ni berlaku kelmarin, semalam memku berfikir pada asal nye memku tak nak up video ni tp bia la semua tahu yg laki ni sweet dgn smua org termasuk la dgn adik memku sndri. mmg akn menjejaskn nama memku terhadap follower tp ni lah realiti.nangtime.com - “Dah Lama Bau Hubungan Korang..’ Adik Kantoi Caras Teman Lelaki Kakak Sendiri

Aku dah lama bau hubungan korang .
“Aku dah dapat agak setiap kali aku ajak keluar kau nak ikut aku dan si jantan pulak beria-ria nak adik aku ikut sekali. Untuk kali ni aku sendiri yang kantoikan korang,” katanya si jantan ni ade family dinner sdangkan aku ajak dia temankan aku keluar makan.”

nangtime.com - “Dah Lama Bau Hubungan Korang..’ Adik Kantoi Caras Teman Lelaki Kakak Sendiri

Bukan nak bukak aib sesapa cuma peringatan untuk orang kat luar sana kena peka dalam setiap hubungan yang korang bina. jangan mudah percaya dengan apa yang korang nampak. kemungkinan memku akn berehat dan tidak bersiaran sementara.

Memku sudah tidak tahan dan buat video kantoikan perkara ini. Tujuan dia siarkan video ini untuk memberi peringatan kepada semua orang supaya lebih peka dalam hubungan dan jangan mudah percaya.

VIDEO:

 

Antara komen-komen netizen:

Bertabah dan banyakkan bersabar…

nangtime.com - “Dah Lama Bau Hubungan Korang..’ Adik Kantoi Caras Teman Lelaki Kakak Sendiri

Kenapa tak pukuI adik..emm

nangtime.com - “Dah Lama Bau Hubungan Korang..’ Adik Kantoi Caras Teman Lelaki Kakak Sendiri

Diharapkan mereka boleh berbincang dengan elok-elok sesama keluarga untuk menyelesaikan masalah ini.

Sumber: Nurda Nb

Facebook Comments Box