“Hang tau dak aku sapa!” – Lan Pet Pet Gaduh Lagi, Kali Ini Dengan Penghantar Makanan

Sudah berlegar-legar di media sosial video seorang Pelawak popular yang juga ahli kumpulan Senario dilihat memukuI seorang lelaki di jalan."Hang tau dak aku sapa!" - Lan Pet Pet Gaduh Lagi, Kali Ini Dengan Penghantar Makanan

Pelawak yang dikenali sebagai Lan Pet Pet itu didakwa memukuI lelaki penghantar makanan di jalan raya.

Dari video tersebut, Lan Pet Pet dilihat merangkuI dan memukuI lelaki penghantar makanan tersebut dan beberapa orang lain cuba meleraikan dan menenangkannya.

"Hang tau dak aku sapa!" - Lan Pet Pet Gaduh Lagi, Kali Ini Dengan Penghantar Makanan

“Hang nak tunjuk samseng kat aku. Hang tau dak aku sapa” – Lan Pet Pet menjerit memberikan amaran kepada lelaki tersebut.

Walaubagaimanapun tidak dapat dipastikan lokasi dan masa kejadian itu berlaku. Insiden itu dirakam oleh orang awam yang kebetulan berada di tempat tersebut.

"Hang tau dak aku sapa!" - Lan Pet Pet Gaduh Lagi, Kali Ini Dengan Penghantar Makanan

Sebelum ini, Mazlan Ahmad atau Lan Pet Pet pernah tular dan mencetuskan kegemparan ramai apabila memukuI seorang pengawal keselamatan, Yahya Manap atau Pak Ya, 71, pada 6 April 2019.

VIDEO:

Meskipun mereka sudah berbaik-baik selepas kejadian namun, Lan Pet Pet telah RM2,000 oleh Mahkamah Majistret Seremban pada 15 April 2019 selepas mengaku bersalah terhadap perbuatan yang dilakukan di Acacia Park Desa Jati, Nilai, Negeri Sembilan.

Facebook Comments Box