Isteri Orang Dicekup Bersama Suami Orang Kantoi Tinggal Serumah

ALOR SETAR: Seorang wanita berstatus isteri orang dicekup berkhalwat dengan pasangannya yang juga suami orang di sebuah unit kondominium di Jalan Langgar, di sini malam tadi hasil maklumat awam.nangtime.com - Isteri Orang Dicekup Bersama Suami Orang Kantoi Tinggal Serumah

Ketua Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK), Syeikh Radzi Abdul Mutalib, berkata wanita berusia 32 tahun dan pasangannya berusia 39 tahun itu ditahan dalam pemeriksaan jam 11.40 malam.

Beliau berkata, berdasarkan maklumat yang diperoleh, pasangan itu dipercayai sudah empat hari tinggal bersama di sebuah kediaman itu.

“Wanita yang bekerja di syarikat swasta itu memberi alasan sudah tidak sefahaman dengan suaminya dan menjalinkan hubungan dengan lelaki berkenaan yang bekerja di syarikat pengiklanan.

“Ketika pemeriksaan dilakukan pasangan itu gagal menunjukkan sebarang hubungan mahram atau suami isteri malah mengaku masing-masing sudah berkahwin,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Kes disiasat mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 2014 kerana berkhalwat, sabit kesalahan boleh didenda tidak melebihi RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali.

Antara komen-komen netizen:

Banyak kes macam ni sekarang..

nangtime.com - Isteri Orang Dicekup Bersama Suami Orang Kantoi Tinggal Serumah

Dua-dua tak guna

nangtime.com - Isteri Orang Dicekup Bersama Suami Orang Kantoi Tinggal Serumah

Facebook Comments Box