Janda Terkejut Dirinya Tiba-tiba Melahirkan Anak Tanpa Tahu Dirinya Hamil

Memang sudah lumrah buat setiap wanita yang berkahwin untuk mempunyai keinginan untuk mengandung dan melahirkan anak sebagai penyeri rumahtangga mereka.nangtime.com - Janda Terkejut Dirinya Tiba-tiba Melahirkan Anak Tanpa Tahu Dirinya Hamil

Namun baru-baru ini satu perkara ‘pelik’ berlaku kepada seorang wanita berstatus janda apabila tiba-tiba melahirkan anak tanpa tahu dirinya hamil!

Kejadian ‘pelik’ ini telah berlaku di sebuah daerah di Kabupaten Cianjur, Indonesia. Menurut laporan Tribun News, wanita yang bernama Siti Jainah berusia 25 tahun itu merasakan ada sesuatu yang memasuki ke dalam rahim lalu perutnya membesar.

Tidak lama kemudian ia kembali normal, sebelum membesar lagi dan melahirkan seorang bayi.

nangtime.com - Janda Terkejut Dirinya Tiba-tiba Melahirkan Anak Tanpa Tahu Dirinya Hamil

“Beberapa jam sebelum melahirkan saya merasa ada yang masuk ke dalam rahim saya dan terasa sakit. Setelah itu selama 15 minit perut saya tiba-tiba buncit dan membesar.

“Selang dua minit perut saya kembali rata dan akhirnya saya sakit perut lalu melahirkan bayi yang berjantina perempuan,” jelasnya.nangtime.com - Janda Terkejut Dirinya Tiba-tiba Melahirkan Anak Tanpa Tahu Dirinya HamilWalau bagaimanapun, sewaktu melahirkan bayi berkenaan Siti telah dibantu oleh seorang bidan dalam kejadian yang berlaku pada Rabu lepas.

“Jujur sehingga sekarang saya masih terkejut. Mungkin ini sudah takdir dari Allah SWT. Yang penting saya dan bayi dalam keadaan sihat,” katanya.

nangtime.com - Janda Terkejut Dirinya Tiba-tiba Melahirkan Anak Tanpa Tahu Dirinya Hamil

Khabarnya, Siti sebelum ini pernah menikah bersama seorang jejeka warganegara Agrabinta, namun jodoh mereka tidak berpanjangan dan terpaksa berpisah pada empat bulan lalu.

VIDEO:

Jadi kira-kiranya logik juga dia hamil kan sebab dia pernah berkahwin dan berpisah dengan bekas suami 4 bulan lepas.

Facebook Comments Box