Keluarga Dikejutkan Dengan Kehadiran Makhluk Pelik Merangkak Keluar Dari Tandas Rumah

Pada tahun 2017 dahulu, pernah tular kisah satu keluarga di Kedah yang dikejutkan dengan kemunculan satu mahkluk misteri yang keluar dari tandas rumah mereka. Keluarga Dikejutkan Dengan Kehadiran Makhluk Pelik Merangkak Keluar Dari Tandas Rumah

Berlaku di Alor Star, Kedah, sepasang suami isteri terperanjat apabila menyedari seekor haiwan tidak dikenali seakan-akan ular gergasi keluar daripada tandas rumah mereka.

Zul Hanif Anip dan isteri, Puteri yang menyedari kehadiran mahkluk tidak dikenali tersebut yang merangkak keluar secara perlahan-lahan daripada tandas rumah mereka dan segera merakamkan kejadian tersebut. Keluarga Dikejutkan Dengan Kehadiran Makhluk Pelik Merangkak Keluar Dari Tandas Rumah

Makhluk tidak dikenali itu berukuran hampir dua meter panjang dan mempunyai kepala kecil dan tidak mempunyai kaki. Pasangan suami isteri ini juga tidak tahu sama ada makhluk tersebut adalah satu spesis ular ataupun bukan.

Menurut Zul, beliau merasakan haiwan tersebut selama ini hidup dan tinggal didalam paip pembentung rumah mereka dan apabila haiwan tersebut sudah semakin besar, ia nekad untuk keluar.

Tambahnya lagi, rumah tempat tinggal mereka itu dikelilingi dengan padi dan paya.

VIDEO:

Walaubagaimanapun, difahamkan makhluk tersebut telah ditangkap dan dilepaskan di sungai yang berdekatan dengan rumah keluarga tersebut.

Video mengenai makhluk itu juga menjadi tular hingga media antarabangsa The Sun juga turut melaporkannya.

 Keluarga Dikejutkan Dengan Kehadiran Makhluk Pelik Merangkak Keluar Dari Tandas Rumah
Paparan artikel The Sun

Ada sesiapa tak yang tahu makhluk apa itu?

Facebook Comments Box