Keterujaan Lelaki Test Drive Mercedes Bertukar Jadi Malang Apabila Terbabas Merempuh Paip Air

Keterujaan seorang lelaki memandu kereta mewah bertukar menjadi malang apabila terbabas dan merempuh paip air.nangtime.com - Keterujaan Lelaki Test Drive Mercedes Bertukar Jadi Malang Apabila Terbabas Merempuh Paip Air

Video kemalangan tersebut yang dimuat naik oleh seorang individu di Facebook miliknya memaparkan pemandu terbabit sedang memandu uji kereta Mercedes E43 AMG di satu jalan yang lurus.

Tiba-tiba dia gagal mengawal kenderaannya apabila tiba di satu selekoh tajam sebelum terbabas lalu merempuh paip air di tepi jalan.

nangtime.com - Keterujaan Lelaki Test Drive Mercedes Bertukar Jadi Malang Apabila Terbabas Merempuh Paip Air

“Ya sedap memang sedap. harap penumpang selamat. Apa pun nyawa nombor satu. Serious wey, kereta ‘test drive’ sekalipun, korang jangan ‘lenjan’ macam ni.nangtime.com - Keterujaan Lelaki Test Drive Mercedes Bertukar Jadi Malang Apabila Terbabas Merempuh Paip Air“Cukuplah tarik sikit-sikit untuk rasa sedapnya ‘traction’ dia. Anyway insurans ‘cover’ ke?” tulis Yazeed di bahagian kapsyen.

 

Yazeed juga menasihati para pemandu agar lebih berhemah dan sentiasa berhati-hati ketika memandu kerana nyawa tiada galang gantinya.

nangtime.com - Keterujaan Lelaki Test Drive Mercedes Bertukar Jadi Malang Apabila Terbabas Merempuh Paip Air

Dalam pada itu, video berdurasi 29 saat itu turut dimuat naik ke laman Twitter @MOFASAD dan menerima lebih 2,700 ulang kicau serta 2,500 tanda suka.

VIDEO:

 

Facebook Comments Box