Pemuda Tahun Didakwa Gila Harta Kerana Bercinta Dengan Nenek 37 Tahun Lebih Berusia

Baru-baru ini tular mengenai seorang pemuda berusia 19 tahun yang menjalinkan hubungan dengan seorang wanita berusia 56 tahun di Thailand. Wuthichai Chantaraj, 19,dan Janla Namuangrak, 56 telahpun selamat melangsungkan pertunangan dan dikatakan bakal berkahwin tidak lama lagi.Pemuda Tahun Didakwa Gila Harta Kerana Bercinta Dengan Nenek 37 Tahun Lebih Berusia

Pemuda ini bertemu dengan tunangnya wanita itu pindah ke sebelah rumah keluarganya di Akat Amnuay, Sakhon Nakhon, Thailand pada lebih kurang 10 tahun yang lalu.

Janla Namuangrak merupakan seorang wanita tiga anak yang sudah bercerai dan pertama kai mereka berkenalan adalah ketika Wuthichai Chantaraj masih berusia 10 tahun. Ketika itu Janla meminta bantuan Wuthichai untuk memindahkan pasu untuk tanamannya.

 

Dan sejak itu Wuthichai seringkali datang ke rumah Janla untuk bermain dan melakukan kerja-kerja yang tertentu.Pemuda Tahun Didakwa Gila Harta Kerana Bercinta Dengan Nenek 37 Tahun Lebih Berusia

Pada mulanya hubungan mereka adalah tidak lebih daripada sahabat namun ketika Wuthichai berusia 17 tahun, dia mula mempunyai perasaan cinta terhadap Janla dan dipendekkan cerita, mereka berdua pun mula bercinta. Hubungan mereka berdua akhirnya diketahui oleh keluarga masing-masing pada awal tahun ini dan hubungan mereka terus menjadi tular sejak itu.

Ketika memaklumkan semua orang mengenai hubungan mereka dan mengakui mereka sedang bercinta, mereka berdua dianggap gila malah anak-anak Janla yang berusia 30-an semua terkejut besar.Pemuda Tahun Didakwa Gila Harta Kerana Bercinta Dengan Nenek 37 Tahun Lebih Berusia

Menurut Janla, Wuthichaisudah dianggapnya sebagai wira dia kerana sering membantnya setiap hari. Kemudian apabila meningkat dewasa, mereka mula mempunyai perasaan antara satu sama lain.

 

Meskipun beza umur 37 tahun, hubungan Wuthichai dan Janla tidak ubah seperti pasangan lain yang bercinta dan sering berpegangan tangan seperti pasangan lain.

“Wuthichai membuatkan saya rasa muda kembali dan kami tetap bersama. Kami senang. Kami akan berkahwin,” kata Janla.

 

Meskipun sedar ramai yang sukar menerima perhubungan mereka namun menurut pasangan ini kebahagian mereka. adalah yang paling penting sekali.Pemuda Tahun Didakwa Gila Harta Kerana Bercinta Dengan Nenek 37 Tahun Lebih Berusia

Keluarga dari kedua-dua belah pihak juga meskipun terkejut tetapi tidak membantah perhubungan mereka berdua dan pasangan ini selamat melangsungkan pertunangan pada awal tahun 2022.

 

Sejak kisah cinta pasangan ini menjadi tular, ramai yang beranggapan bahawa Wuthichai hanya berminat dengan harta benda yang dimilik janla namun kemudiannya terbongkar bahawa Janla tidak memiliki harta yang mewah sebaliknya cuma tinggal di rumah yang usang.

Facebook Comments Box