Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik Rumah

Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik Rumah. Seorang lelaki dipercayai pencuri di Thailand dilaporkan tertangkap selepas tertidur di rumah yang sepatutnya dikosongkannya, lapor Mothership.nangtime.com -  Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik Rumah

Menurut The Thaiger, lelaki yang berusia 22 tahun itu telah dicekup selepas dia tertidur di bilik anak perempuan pemilik rumah tersebut.

Menurut portal The Thaiger, lelaki berkenaan didakwa memasuki rumah tersebut dan mungkin berasa mengantuk, lalu menghidupkan penyaman udara dan terus berbaring di tempat tidur.nangtime.com -  Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik RumahPemilik rumah, yang juga merupakan seorang anggota polis, telah menjumpai lelaki tersebut sedang lena tertidur di atas katil milik anaknya.

nangtime.com -  Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik Rumah

Lelaki tersebut dilaporkan telah memasuki rumah terbabit sekitar jam 2 pagi.

Pada masa itu, pegawai polis tersebut sedang tidur di biliknya.

Semasa pegawai polis itu terjaga, dia telah menyedari bahawa penyaman udara di bilik anak perempuannya yang pada ketika itu tiada di rumah sedang terpasang. Pelik berkenaan perkara tersebut, dia terus memasuki bilik anaknya itu untuk memeriksa.

nangtime.com -  Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik Rumah

Pada ketika itulah dia mendapati bahawa terdapat seorang lelaki yang sedang tidur nyenyak, tidur di katil anaknya itu sambil menyelubungkan dirinya dengan selimut milik anaknya.

Pemilik rumah itu terus menjerit kepada penceroboh tersebut yang kemudiannya terjaga dalam keadaan mengantuk dan bingung.

nangtime.com -  Pencuri Tertangkap Selepas Tertidur Di Bilik Anak Perempuan Pemilik Rumah

Lelaki itu kini dilaporkan bakal berhadapan dengan dakwaan kecurian dan pecah masuk.

Sumber: Siakap Keli

Facebook Comments Box