Penyampai Radio DibeIasah Suami, Pakar Wushu Hanya Sebab Pindahkan TV

Penyampai Radio DibeIasah Suami Yang Juga Seorang Pakar Wushu Ketika Dukung Bayi Hanya Kerana Pindahkan TV Ke Bilik Lain.nangtime.com - Penyampai Radio DibeIasah Suami, Pakar Wushu Hanya Kerana Pindahkan TV Ke Tempat Lain

Video viral menunjukkan pakar seni mempertahankan diri (Wushu) membeIasah isterinya yang sedang mendukung bayi dalam kejadian yang berlaku di rumah mereka di Hanoi, Vietnam.

Media tempatan melaporkan, Nguyen Xuan Vinh, 32, berang dengan isterinya yang memindahkan televisyen dari tempat asal ke bilik lain.

Mangsa, Vu Thi Thu Ly, 27, yang bekerja sebagai penyampai radio, memuat naik video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) kejadian itu di media sosial.

nangtime.com - Penyampai Radio DibeIasah Suami, Pakar Wushu Hanya Kerana Pindahkan TV Ke Tempat Lain

Berdasarkan video itu, Vinh bukan sahaja menendang kepaIa isterinya, malah dia turut menamp4r muka mangsa dengan kuat sehingga menyebabkan mangsa terjatuh.

Mangsa yang cedeera terpaksa pergi ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Manakala suaminya masih belum ditahan polis walaupun video itu sudah viral meluas di media sosial.

Difahamkan, pasangan itu pernah bercerai disebabkan kes keg4nasan rumah tangga, tetapi mereka bersama kembali sebelum anak kedua dilahirkan.

nangtime.com - Penyampai Radio DibeIasah Suami, Pakar Wushu Hanya Kerana Pindahkan TV Ke Tempat Lain

“Dia pukuI saya yang ketika itu sedang mendukung bayi. Saya tak dapat tahan lagi dan beritahu kepada ibu saya mengenai apa yang berlaku.

“Dia pernah pukuI saya sebelum ini tetapi bukanlah sampai teruk macam ni dan kali ini dia pukuI saya di depan anak-anak. Ini sangat melampau dan tidak boleh diterima,” katanya.

Sumber: Daily Mail

Facebook Comments Box