Sering Diterajang Dipukul Cucu, Nenek Lari Dari Rumah Dan Terpaksa Tidur Di Tepi Jalan

Tak kisah samada ibu atau nenek, marah mana pun kita dengan dia jangan sampai langgar batas kita dekat orang yang dah lahirkan dan besarkan kita.Nenek Lari Dari RUmah Dan Terpaksa Tidur Tepi Jalan

Merekalah orang yang paling banyak berkorban untuk kita untuk pastikan yang terbaik untuk kita dan dibesarkan dengan baik. Sebagai anak memang tanggungjawab kita untuk membalas jasa mereka tapi malang sungguh untuk nasib seorang nenek ni.

Satu perkongsian sayu di Facebook post sangat meruntun hati netizen dimana seorang wanita tua dari Thailand ini teruk dipukuI oleh cucunya, dia ditemui tersadai di tepi jalan. Lapor WORLD OF BUZZ.

Nenek Lari Dari RUmah Dan Terpaksa Tidur Tepi Jalan

Menurut netizen yang menjumpai nenek tersebut, dapat dilihat badan dia dipenuhi dengan bengkak-bengkak dan terbiar sebatang kara. Apabila ditanya, nenek tersebut menceritakan yang cucunya itu kaki botol, dia selalu kena pukuI dan sepak terajang ketika dia tengah m@buk, dia tak dapat nak lindungi diri sebab tinggal serumah.

Nenek Lari Dari RUmah Dan Terpaksa Tidur Tepi Jalan

Tetapi selepas dipukuI dengan teruk begitu sekali, nenek tersebut terpaksa menyelinap keluar rumah dan tak ada pilihan lain untuk tidur di tepi jalan.

Saya dah tua, macam mana nak pertahankan diri? Saya tak kuat”Nenek Lari Dari RUmah Dan Terpaksa Tidur Tepi Jalan

Dalam gambar ini pun dapat dilihat kesengsaraan yang warga emas malang ini sedang hadapi, matanya bengkak sampai berd*rah-d*rah, tangan dia pun ada c3dera dengan sampai ada Iuka-Iuka dan berbirat teruk.

Teruk sangat ni dia kena pukuI. Allahuakbar, terus admin terbayang ibu dan nenek admin.

Nenek Lari Dari RUmah Dan Terpaksa Tidur Tepi Jalan

Buat masa ini, tak pasti sama ada nenek itu telah dihantar ke hospital untuk rawatan, atau laporan polis telah dibuat atas tingkah laku cucunya yang biadap tu.

Harap dia dapat bantuan, dan mendapat rawatan secepat mungkin!

Facebook Comments Box