Umur Belum 30, Sudah Ada 7 Anak, Wanita Tak Kesal Kahwin Muda

Seorang wanita mendapat perhatian orang ramai apabila berkongsikan kisahnya yang berkahwin pada usia muda. Mungkin ada yang merasakan tiada yang pelik atau luar biasa pun kahwin di usia muda, tetapi kisah wanita ini memang agak menarik.nangtime.com - Umur Belum 30, Sudah Ada 7 Anak, Wanita Tak Kesal Kahwin Muda

Wanita yang baru berusia 29 tahun ini memberitahu dirinya sudahpun mempunyai tujuh orang anak iaitu 5 perempuan dan 2 lelaki! Menurut wanita yang dikenali sebagai Anna Mukhtar ini, dia tidak pernah menyesal kahwin di usia muda.

“InsyaAllah, aturan Allah adalah yang terbaik untuk kita. Hanya kita perlu percaya dan yakin dengan ketentuanNya. Pedulikan apa orang kata.

nangtime.com - Umur Belum 30, Sudah Ada 7 Anak, Wanita Tak Kesal Kahwin Muda

“Biasalah, anak kecil memang penat sikitkan. Tapi Insyaalah senang di hari tua. Yang penting fizikal dan mental kena kuat, jangan perlah mengalah,” pesannya.

 

Bagi orang lain, 7 orang anak mungkin payah untuk diurus, tetapi tidak pada Anna Mukhtar yang memasang impian untuk memiliki 10 orang anak jika diizinkan.

nangtime.com - Umur Belum 30, Sudah Ada 7 Anak, Wanita Tak Kesal Kahwin Muda

Perkongsian Anna Mukhtar tersebut telah menarik perhatian warganet yang kagum kerana dia masih kelihatan cantik meskipun sudah beranak ramai.

nangtime.com - Umur Belum 30, Sudah Ada 7 Anak, Wanita Tak Kesal Kahwin Muda
Anna Mukhtar bersama suami dan anak-anak

Antara komen-komen netizen:

Nurul Syuhada Shafian – Saya umur 29 anak baru 4 orang dah stres dah. Tabikla dengan u. Macam mana handle kerenah anak-anak? Tenaga luar biase ni nak urus anak ramai.

Noraj Noraj-  Alhamdulillah… Syukurnya anak ramai… Mesti best. Moga kekal bahagia keakhir hayat.

nangtime.com - Umur Belum 30, Sudah Ada 7 Anak, Wanita Tak Kesal Kahwin MudaSuzana Wati – Alhamdulillah rezeki….syoknya…Nanti bila diorg dah besar cam sebaya lak.

Nazirah Zakaria – Syukur Alhamdulillah… Tahniah mama muda yang owhsome.

Nori Othman – Allhamdulillah… Boleh lagi beranak sis selagi mampu. Anak 7 ni kalau semuanya dah besar dah tak nampak ramai pun. Cukupkan jadi 10 sis. Terbaik lahhh!

Huda Eyash – Anak berderet pun tetap gojesss … Maybe cukup segala suami sis bagi.

 

Sumber: Anna Mukhtar

 

Facebook Comments Box