Wajah Pengantin Perempuan Cacat Disebabkan Enjin Bot, Pengantin Lelaki Tetap Terima Seadanya

Wajah Pengantin Perempuan Cacat Disebabkan Enjin Bot, Pengantin Lelaki Tetap Terima Seadanya. Benar apa dikata, cinta hanya bersandarkan paras rupa tidak menjamin kebahagiaan rumah tangga tetapi sikap peribadi seseorang yang menjadi keutamaan.nangtime.com - Wajah Pengantin Perempuan Cacat Disebabkan Enjin Bot, Pengantin Lelaki Tetap Terima Seadanya

Malah, masih ada insan yang menerima pasangannya tanpa memandang paras rupa semata-mata seperti kisah pasangan di Indonesia ini yang tular di TikTok.

Pengantin perempuan bernama Ayu dilihat sangat bahagia di hari perkahwinannya bersama sumi. Sebelum ini turut tular apabila wajahnya disolek dan terserlah kecantikannya yang dipuji ramai.

VIDEO:

@ayuqua13

#fyp #nikah #nikahmuda #fyppage #foryoupageofficiall #fypdongggggggg #fypgakni #fypindonesia #foryoupage #fypシ #fypbali ? pertama kali d buatkan alis

♬ original sound – ?? Ayuuu_ – yuayu✨

Difahamkan, wajahnya mengalami kecacatan kekal sehingga bahagian mata akibat terkena enjin bot semasa sekolah menengah dulu, namun suaminya tetap menerima Ayu seadanya.

nangtime.com - Wajah Pengantin Perempuan Cacat Disebabkan Enjin Bot, Pengantin Lelaki Tetap Terima Seadanya

Video persandingan yang dikongsikan oleh Ayu itu telah mendapat 1.6 juta tontonan, 75k likes dan hampir 2,600 comments daripada netizen.

VIDEO:

@ayuqua13

#zoommyface #fypシ #foryoupage #fypindonesia #fypgakni #fypdongggggggg #foryoupageofficiall #fyppage #fyp #nikahmuda #nikah nikah

♬ Pipipi Calon Mantu (Remix) – DJ Opus

Rata-rata netizen tidak melepaskan peluang untuk mengucapkan tahniah serta memuji suaminya yang menerima isterinya seadanya dan mendoakan rumah tangga mereka kekal bahagia.

nangtime.com - Wajah Pengantin Perempuan Cacat Disebabkan Enjin Bot, Pengantin Lelaki Tetap Terima Seadanya
Antara komen-komen netizen
Facebook Comments Box