Bintik Hitam Muncul Di Tangan Dan Makin Membesar, Nasib Baik Cepat Bawa Jumpa Doktor

Bintik-bintik Hitam Kecil Muncul Di Tangan Dan Makin Membesar Setiap Hari, Nasib Baik Cepat Bawa Jumpa Doktor. nangtime.com - Bintik Hitam Muncul Di Tangan Dan Makin Membesar, Nasib Baik Cepat Bawa Jumpa Doktor

Pengalaman yang dialami oleh seorang netizen bernama Gullible Trout dan isterinya ini menjadi tular apabila si suami menceritakan kisah penyakit aneh yang dialami oleh isterinya.

Kisah ini berlaku beberapa tahun lepas dan diceritakan Gullible Trout apabila telapak tangan isterinya tiba-tiba muncul bintik hitam kecil.

Pada mulanya bintik-bintik hitam itu masih kecil, tetapi entah mengapa bintik-bintik tersebut membesar dari hari ke hari.

nangtime.com - Bintik Hitam Muncul Di Tangan Dan Makin Membesar, Nasib Baik Cepat Bawa Jumpa Doktor

Pada mulanya hanya dua bintik, jadi dia menyangka hanya tumpukan darah yang membeku, tapi melarat hingga ke tapak tangan.

Kerana sudah membesar, mereka cuba menggunakan alkohol atau ubat alergi untuk mengubatinya, tetapi tidak berhasil. Akhirnya, mereka berubat ke doktor secepat mungkin.nangtime.com - Bintik Hitam Muncul Di Tangan Dan Makin Membesar, Nasib Baik Cepat Bawa Jumpa Doktor

Doktor berkata ini adalah nanah yang membusuk, dan harus segera dibuang. Jika tidak, akan membahayakan dirinya.

Menurut diagnosis doktor, mungkin ini terjadi kerana alergi, luka, ataupun hormon yang tak terkawal. Setelah dianalisa, rupanya isterinya alah terhadap ubat anti hamil.nangtime.com - Bintik Hitam Muncul Di Tangan Dan Makin Membesar, Nasib Baik Cepat Bawa Jumpa Doktor

 

 

Usai operasi tersebut, tangannya dibungkus. Tak lama selepas itu, tangannya sembuh dan tiada tanda-tanda akan muncul lagi.

Walaupun isterinya sudah sembuh, tetapi mungkin perkara seperti ini boleh muncul kembali ataupun dialami oleh orang lain. Jadi mereka mengambil keputusan untuk menahan malu dan kongsikan pengalaman mereka di internet.

Buat rakan-rakan pembaca sekalian, jagalah kesihatan kita ya! Jika ada yang aneh berlaku, jangan dibiarkan terlalu lama dan berjumpalah doktor dengan kadar segera.

Sumber: Healthlover

 

Facebook Comments Box