“Sampai tua pun I akan suap you makan” – Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan

Dalam menjalin hubungan cinta, semua perkara yang dilakukan oleh pasangan menjadi indah sehingga boleh tersenyum seorang diri.“Sampai tua pun I akan suap you makan” - Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan

Apatah lagi ketika dating, si lelaki terutamanya perlu ‘bertukar watak’ gentleman dimana sedaya upaya memenuhi kehendak dan melayan teman wanita dengan penuh kasih sayang.

Bagi seorang gadis Sofianorhanie Sabari, dia pasti berasa bertuah apabila memiliki kekasih hati yang gemar menyuapkannya makanan setiap kali mereka bertemu.

“Sampai tua pun I akan suap you makan” - Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan

Momen sweet berkenaan dikongsi gadis berusia 23 tahun itu menerusi sebuah video di platform TikTok sehingga mengundang perhatian ramai.

Menerusi video berdurasi 20 saat itu, dia yang mesra dipanggil Phia menulis pada kapsyen, teman lelakinya Haris pernah berkata akan terus melakukan perkara tersebut hingga ke hari tua.

“Sampai tua pun I akan suap you makan” - Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan

“When he said: Sampai tua pun I akan suap you makan,” tulis Sofianorhanie.

Difahamkan, pada Mac lalu, genap sebulan mereka menjalin hubungan cinta selepas mula berkenalan melalui hantaran mesej di laman Instagram dan bertukar nombor telefon.

“Sampai tua pun I akan suap you makan” - Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan

Video suapan itu meraih satu juta tontonan selain lebih 4,000 komen warganet yang memberikan pelbagai reaksi dimana kebanyakan seolah-olah cemburu melihat ‘kemanisan’ pasangan tersebut.

VIDEO:

Semoga hubungan kekal hingga ke jinjang pelamin ya! Sia-sia kalau terputus di tengah jalan, rugi masa dan tenaga gitu.

Komen-komen netizen:“Sampai tua pun I akan suap you makan” - Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan “Sampai tua pun I akan suap you makan” - Wanita Terharu Dapat Kekasih Gemar Suap Makan

Sumber: TikTok @Sofianorhanie

Facebook Comments Box